Pagini

marți, 7 septembrie 2010

Termen de valabilitate

 Pentru ca au exista comentarii in ceea ce priveste termenul de valabilitate al unor produse cosmetice naturale fara  conservanti ,coloaranti, detergenti sau alte "imbunatatiri" sintetice am consideart ca e necesar sa  scriu dau cateva lamuriri ca sa fie clar pentru toata lumea.
   Asa ca si mancarea facuta in casa (prajituri, budinci,  supe, ciorbe sau alte prepareta), produsele cosmetice facute in casa, din ingrediente naturale, uleiuri vegetale naturale, unturi sau uleiuri esentiale  au un termen de valabilitate mai scurt. In cazul balsamurilor de buze uleiurile sau unturile din componeta lor pot mirosi a ranced dupa aproximativ 3 luni daca produsul este tinut in conditii improprii sau  la temperaturi ridicate. Daca produsele sunt tinute la racoare, umbra produsul poate avea o durata de viata ceva mai indelungata decat termenul scris pe eticheta.
   Balsamul de buze este facut  in ziua in care este facuta comanda sau in ziua in care se trimite comanda iar pana la expediere este tinut la  intuneric, temepraturi scazute si loc uscat.

2 comentarii:

Casa cu cadouri spunea...

Felicitari pentru seriozitatea cu care te ocupi de produsele naturale si o briosa (virtuala) pe blogul meu- am primit o leapsa si nu am prea multe bloguri preferate, asa ca am ales sa ti-o acord :)

Ralu
proprietar Casa cu cadouri

Marillys spunea...

Iti multumesc Raluca pentru comentariul tau si pentru briosa.

Adriana