Pagini

marți, 30 noiembrie 2010

Propuneri sau modele de cadouri Marillys

Deschide cadoul si descopera ce se afla inauntrul cutiei. Cu certitudine vei gasi Cosmetice naturale realizate manual de  Marillys.



     Poate vei gasi un sapun sub forma de prajitura cu lapte, seminte de vanilie si ciocolata  decorat cu trandafiri de Damasc (Rosa Damascena) . Cu siguranta pielea ta va fi mai fina si catifelata daca il vei folosit, daca nu il vei folosi cu siguranta iti va  bucura privirea in fiecare dimineata.  

  In cadou se mai poate ascunde un pachet format din tr-un sapun cu lavanda, un ulei pentru masaj cu lavanda si o lumanare  care sa  iti lumineze si incalzeasca atmosfera  in serile reci de iarna. Lumanarea  din imagine este orientativa  dar poti alege una lucrata manual de la  Bumelle cu diverse arome si culori.



 Cu acest tip de pachet sunteti obisnuiti deja, voi  cei care imi cunoasteti produsele. Pentru cei care nu stiu, cadoul cuprinde un balsam de buze cu catina, o felie de sapun cu laptisor de matca si miere, o felie de sapun anticelulitic si un sapun  sub forma de prajitura cu lapte, seminte de vanilie si ciocolata. Toate sunt alese si pregatite pentru ati rasfata pielea si simturile.



 Aceste pachete au fost realizate pentru a fi oferite ca premii la concursul realizat de  I love handmade, unde puteti castiga si voi unul din cele 2 pachete cu 4 sapunuri si un balsam de buze cu ciocolata. Cele patru sapunuri sunt Lavanda, catina, laptisor de matca si anticelulitic.


 Va astept cu drag la targ  pe 4-5 decembrie in curtea palatului Sutu, Bucuresti.

     In cazul in care doriti  sa faceti comenzi prin posta va rog sa tineti cont de faptul ca in luna decembrie va fi foarte aglomerata Posta Romana si e posibil ca livrarile sa se faca mai greu. Asa ca va recomanda sa faceti comanda din timp pentru a fi siguri ca vor ajunge la destinatie in timp util cadourile dumneavoastra!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Daca vrei sa faci bani din ceea ce scrii, incearca Blogmoney si inscrie-te!
http://aff.blogmoney.com?aid=2647&acid=223