Pagini

duminică, 24 ianuarie 2010

Planuri pentru saptamana urmatoare

       Mi-am propus ca saptamana  viitoare sa lucrez la sapunul cu trandafiri si cel cu lavanda, acestea doua sunt  din gama Ad'or.  Mi-am procurat aproape toata materia prima pentru  fabricarea acestor doua  loturi de sapun. Mai am nevoie doar de liniste  si de timp, pentru ca saptamana urmatoare se arata destul de incarcata.  Abia astept sa ma apuc de treaba, deja ma gandesc cum ar fi mai bine sa fac : niste sapunuri fine  asa cum imi plac mie (ma gandesc sa fac o pasta din flori) sau sa presar si cateva flori uscate.
        Sapunul de trandafiri va fi primul fabricat pentru ca sa fie uscat pana la mijlocul lunii februarie, special pentru cei care doresc sa serbeze Ziua Indragostitiolor sau Dragobetele, ori de ce nu pe amandoua. Am cateva idei inclusiv pentru zilele speciale ale lunii martie, dar pana atunci mai avem timp.
   Oricum preconizez ca saptamana urmatoare, o sa mai pierd si cateva nopti pentru imbunatatiri legate de  designul etichetelor sa vedem cat de creativa voi reusi sa fiu si la acest capitol. Am si aici mai multe idei sa vedem care va fi cea mai potrivita si cea mai indragita.
       In fiecare seara ma culc cu gandul la cum vor arata sapunurile, cat de frumos si natural vor mirosi  si  imi vin de fiecare data multe alte idei de a le imbunatati.
       O seara buna si vise frumoase iti doresc!

Cu drag,
         Adriana