Pagini

duminică, 24 octombrie 2010

Va prezint "Happy face" crema de fata hidratanta

   O alta surpriza a tragului din 2-3 octombrie trebuiau sa fie 3 tipuri de creme, dar pentru ca mult asteptatul colet a intarziat  am fost nevoita sa  aman prezentarea lor. Azi am sa va scriu mai multe datalii despre crema de fata hranitoare pe care eu am ales sa o numesc "Happy face ".
   "Happy face"  este  o crema  hranitoare din ingrediente naturale 100%, asa cum v-am obisnuit pana acum.  Ingredientele principale sunt unt de shea, unt de cacao, ulei de jojoba, cateva lingurite de  ulei de catina (cu foarte mult beta caroten si vitamina C- numai bun pentru frigul de afara si care urmeaza sa vina) dar si cateva  picaturi de laptisor de matca atat de bun in lupta cu  o pielea deshidratata si imbatranita. Din cate v-ati dat seama laptisorul de matca este preferatul meu si nu degeaba il folosesc in sapunuri in creme sau balsamuri de buze, el  chiar are efecte deosebite asupra pielii.
   Crema hranitoare "Happy Face" are consistenta fristii, se topeste imediat in contact cu pielea de aceea  va recomand sa folositi o cantitate mica si se maseaza bine pana ce  se absoarbe in piele. Daca mai este nevoie mai folositi dar tot in cantitati mici.  Crema  hranitoare ofera protectie solara impotriva razelor ultraviolete daunatoare din timpul iernii sau a verii ;  aceasta pentru ca untul de cacao, untul de shea si uleiul de catina au un factor de protectie minim natural. De altfel aceste ingrediente sunt folosite si de producatorii de creme sau uleiuri pentru plaja.
    Nu recomand acesta crema persoanelor care au contraindicatii sau alergii  la iod deorece crema contine  si granule de polen.
    Continutul fiecarui recipient cu crema hranitoare de fata "Happy Face " cantareste 50 de grame. Maine am sa revin cu  poza si am sa postez crema si in micul meu magazin virtual. Asa ca va astept cu drag sa o incercati. Sunt sigura ca nu veti fi dezamagiti ci veti deveni dependenti de ea datorita mirosul ei atat de placut dar si datorita efectelor pe care aceasta le are.