Pagini

miercuri, 27 octombrie 2010

Raspunsuri la cateva intrebari

   Ioana a dori sa-i raspun la cateva intrebari legate de mica mea afacere cu produse cosmetice naturale realizate manual. Va ofer cateva randuri din acest interviu :

 - Se apropie un targ de produse handmade. Cu ce bunatati ne intampini la targ? Ce sperante ai de la aceste targuri?


 Primul targ la care voi participa este pe data de 6-7 noiembrie organizat de "I love handmade" in curtea palatului Sutu de la Universitate. La targ voi avea sapunurile cu care v-am obisnuit, balsamuri de buze ( cu catina , ciocolata, galbenele), uleiuri de corp pe care le puteti folosi pentru masaj dar si pentru a intretine pielea ( lavanda, scortisoara si portocale, lamaie) si creme ( de fata , de corp si pentru picioare). Va mai astept cu pachete cadou pe care le puteti oferi persoanelor dragi. Pe data de 8 noiembrie va fi Sfantul Mihail si Gavril asa ca va puteti alege cadoul care sa li se potriveasca.

Urmatorul targ la care va astept este pe data de 5-6 decembrie organizat tot de "I love handmade" in aceeasi locatie. Atunci voi avea si cadouri pentru cumparatori dar si mostre pentru cei care doar ne vor vizita.

Ultimul targ din acest an la care voi participa se va desfasura in perioada 17-19 decembrie organizat de "Art Butique" la Sibiu , Forumul German, Sala Oglinzilor. Pentru acest targ am ceva mai multe emotii pentru ca pe langa produse, cadouri si mostre pregatesc si un aranjament mai deosebit al standului. Sper sa reusesc pana atunci sa pun la punct toate detaliile deoarce la primul targ, universul mi-a pus bete in roate asa cum imi spunea cineva zilele trecute.

Va las sa cititi mai multe lucruri pe blogul Ioanei http://ioanaandalex.blogspot.com/2010/10/t-endinta-lumii-moderne-este-de-fi-eco.html