Pagini

marți, 17 mai 2011

Demachiant pentru ten uscat / sensibil sau matur

Demachiantul pentru ten uscat si sesnibil este compus din 2 ingrediente: ulei de trandafiri salbatici Bio (macase) si hidrolat de trandafiri Bio. Inainte de a fi utilizat produsul trebuie amestecat prin agitarea recipientului. Apoi se pune cantitatea dorita pe un disc demachiant si se sterge pielea fetei pana la indepartarea tuturor urmelor de machiaj ori impuritati.
Uleiul de trandafiri salbatici bio are capacitatea de echilibrare a pH-ului si a functiilor vitale ale pielii, imbunatatirea circulatiei sangelui, actiunea puternica de hidratare a tesutului, activarea proceselor metabolice la nivel celular, precum si combaterea eficienta a radicalilor liberi au facut ca trandafirii sa-si gaseasca o larga utilizare si in realizarea diferitelor produse cosmetice.
Uleiul de trandafiri reda pielii luminozitatea, umiditatea si culoarea, hranind-o, hidratand-o si calmand-o, regenerand-o in profunzime. Acestor calitati li se adauga actiunea puternic antialergica si emolienta, de netezire si intinerire a obrazului, dar si actiunea eficienta impotriva acneei, a dermatitei cronice, a ridurilor, pistruilor sau a matretii. Nu mai putin important este caracterul antiinflamator, decongestiv, cicatrizant, antibacterian, antiviral, antiseptic si dezinfectant care il fac extrem de util in cazul celor mai diverse tipuri de iritatii, micoze, arsuri, zgarieturi sau raniri. Actiunea sa fina si delicata permite utilizarea chiar si pe tenul cel mai sensibil, precum si in cazul copiilor si al nou-nascutilor. Rezultate excelente se obtin in cazul pielii sensibile, uscate, imbatranite sau cu vene fisurate. Se spune ca uleiul de trandafiri este recomandat si in cazul depresiei. Lucru important pentru ca starea de spirit si metabolismul celular sunt mult mai strans legate decat suntem inclinati a crede la prima vedere.
Trandafirul reprezinta o sursa excelenta de vitamina C (un puternic antioxidant) si deci protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi.
Hidrolatul de trandafir este cel mai cunoscut si are multe proprietati precum:
• efecte calmante pentru pielea iritata, sensibila, inrosita, arsa de soare
• reda prospetimea si stralucirea tenului obosit
• este un produs de curatare si tonifiere a tenului
• este recomandat tuturor tipurilor de ten
• echilibreaza PH-ul pielii si ajuta la procesul de regenerare. Drept rezultat pielea va avea o textura elastica
• recomandat pentru calmarea tenului acneic si pentru hidratarea acestuia
• foarte eficient pentru tenurile mature, uscate sau sensibile datorita proprietatilor emoliente, de calmare si tonice pe care le are.
Fiecare recipient contine 100 ml demachiant.