Pagini

marți, 19 ianuarie 2010

Marillys, o marca de sapunuri fabricate manual

       Marillys, marca de sapunuri fabricate manual cuprinde doua game de sapunuri; gama Marillys si gama Ad'or.  Fiecare gama din cele doua, cuprinde sapunuri fabricate manual prin metoda "la rece". Toate sapunurile au ca si ingrediente uleiuri vegetale, naturale 100%, uleiuri volatile naturale 100% si plante uscate crescute in conditii foarte bune, care nu au fost stropite sau crescute  cu substante chimice.     
      Gama de sapunuri Marillys este  formata din sapunuri la a caror retete s-a lucrat o perioada indelungata pentru a imbina mai multe ingrediente cu actiune pentru aceleasi efecte benefice asupra pielii. Ingredientele folosite sunt atent selectionate, provenind de la furnizori cu traditie indelungata in cultivarea si prelucratrea uleiurilor si a plantelor medicinale si aromatice. Toata dragostea si  munca  au fost puse impreuna pentru a crea un sapun special, care  are rolul nu numai de a curata pielea dar si da a vindeca eventualele afectiuni ale acesteia.  Mirosul sapunurilor Marillys nu va vor izbi ci din contra va vor incanta cu un miros suav ce va actiona asupra psihicului relaxandu-va.
     Gama de produse Ad'Or au in componenta lor aceleasi uleiuri vegetale100%, uleiuri esentiale si volatile naturale, dar  aici nu mai exista un mix de plante ci fiecarui sapun  ii este  dedicat o singura planta.
     Va multumesc pentru vizita pe blogul Marillys si va mai astept pentru a afla mai multe  detalii despre sapunurile homemade si ingredientele folosite.

  Cu drag,
 Adriana