Pagini

luni, 23 mai 2011

Pregateste-ti pielea pentru o vacanta cu mult soare!



1. Exfoliaza pielea cu "Sapunul Anticelulitic". Cafea exfoliaza bine pielea moarta iar scortisoara incalzeste suprafata pielii, astfel incat circulatia se intensifica in zona pe care se insita.Cele doua ingrediente au un efect anticelulitic.

2. Cu ajutorul "Uleiului pentru masaj cu portocale si scortisoara", pilea, efectueaza un masaj incepand de la varful picioarelor pana la unghile degetelor palmei pentru detoxifierea limfei, pentru eliminarea toxinelor si a surplusului de grasime. Tot odata cele patru uleiuri( jojoba, samburi de struguri, germeni de garau si susuan) vor hidrata foarte bine pielea si se vor absorbi imediat in piele lasand pielea catifelata.

3. Inaite de a ajunge pe plaja foloseste hidratantul solid, "Protejeaza-ti pielea!", pentru a te proteja de efectele nedorite ale soarelui si pentru a oferii pielii un bronz uniform. Partea portocalie ( unt de cacao, cera de albine, ulei de catina) ofera protectie solara pe parcursul perioadei in care te expui la soare, iar partea verde( unt de cacao, cera de albine si ulei de canepa) iti calmeaza pielea si o racoreste.

4.Crema "Portocala Cremoasa" te va ajuta sa-ti mentii bronzul o perioada indelungata deoarece untul de cacao , uleiul de catina, uleiul de samburi de struguri si untul de shea au o cantitate mare de antioxidanti.

Mai multe produse cu detalii despre ingrediente si continut va asteapta in magazinul meu virtual http://www.marillys.breslo.ro/