Pagini

sâmbătă, 5 martie 2011

Scoateti picioarele la lumina

 Vremea s-a mai incalzit si incet incet incepem sa renuntam la hainele groase care ne-au acoperit si protejat de frigul iernii. Acum e cazul sa  ne scoatem picioarele la lumina dar nu oricum. Poate ar fi bine sa ne  rezervam o zi in care sa ne transformam casa in salon de intretinere corporala si sa ne rasfatam din cap pana in picioare.



Iata cateva sugestii:
   Incepe cu o baie relaxanta,  care sa-ti  deschida porii si sa-ti inmoaie cuticulele si unghiile, o sare de baie ar fi de mare ajutor fie ea tonica sau relaxanta.  Pentru o exfolietre naturala dar  ferma va propun sapunul cu cafea si scortisoara cu efect anticelulitic dar si lufa  din fibra naturala de canepa.
  Dupa baie urmeaza pedichiura unde veti avea nevoie de o pila pentru calcaie fine si talpi ca de bebelus, asa ca va propun pila de la Marillys.
  Pentru o piele hidratata si elastica  a intregului corp va propun  hidratantul solid " No Stretch Mark" care va va ajuta in lupta cu  pielea lipsita de vitalitate si elasticitate si va tine vergeturile la distanta.

 Sarea de baie relaxanta sau tonica , o puteti cumpara daca ne faceti o vizita la trag pe 5-6 martie, Curtea Veche.