Pagini

vineri, 25 martie 2011

Sare de Baie Tonica - pentru o primavara plina de energie si optimism

Doriti o baie revigoranta, tonica , care sa va faca sa va simtiti mai optimisa, mai plina de energie , alegeti Sarea de Baie "Sal du Lune" cu flori de albastrele si frunze de ceai. Piele va ramane catifelata, mai tonica ( datorita sarurilor care actinveaza circulatia sangvina dar si circulatia limfei) , acestea sunt doar cateva dintre beneficiile unei bai cu sare.

Sarea de baie tonica poate fi folosita si pentru bai la picioare ceea ce in cazul gravidelor este recomandat. Pentru tonifierea vaselor sangvine puneti doua ligheane unul cu apa rece celalat cu apa calda. Puneti 3 sau mai multe lingurite de sare de baie (dupa bunul plac), si tineti piciarele pe rand in fiecare dintre cele doaua lighiane. Incepeti mai intai cu lighianul cu apa rece si alternati , tinand picioarele cate 30 de secunde in fiecare. Terminati baia pentru picioare in lighianul cu apa rece.

Produsul NU este recomandat femeilor insarcinate in baie mai mult de 20 de minute datorita riscului hemoragiei .

Ingrediente naturale ce intaresc sanatatea fizica si psihica: sare de salina, sare roz de Himalaya, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, flori de albastrele, frunze de ceai negru, mirosul este dat de aroma plantelor.
Nu contine uleiuri esentiale.
Sarea de baie cantareste 300 de grame. In borcan veti gasi un sapun mic in forma de inimioara cu miros de anason.