Pagini

luni, 29 noiembrie 2010

Castiga sapunuri naturale by Marillys

http://ilovehandmade.ro/2010/11/28/concurs-fii-fan-ilovehandmade-pe-facebook-si-castiga-cosmetice-naturale/

Concluziile unei zile...

 Sunt visatoare, putin obosita dupa o zi trepidanta. Simt ca visez, simt ca zbor, sunt o mie de ganduri in mintea mea. Moartea unui poet, amintiri legate de spectacolele lui la care am participat si eu la care am plans, am cantat si mi-am dorit un suflet in plus. Amintiri placute, amintiri calde, amintiri...
  Azi , o zi frumoasa de toamna  din care mi-a ramas in minte imaginea unei raze de soare, o adiere placuta si multe frunze in cadere peste oameni veseli, oameni emotionati, oameni curiosi.
  Este tarziu, am rasfoit niste poze si iar amintiri, amintiri calde amintiri de neinlocuit, amintiri placute, amintiri emotionate, amintirea unei senzatii care te infioara, amintirea unei surprize si emotiile ei. Poza unui om care viseaza, isi aminteste; oare ce o fi in mintea lui , oare ce gandea in acea poza, oare ce era in sufletul lui?
  M-am gandit sa-mi fac o lista de dorinte pentru viata asta. Pentru ca timpul se scurge mai repede decat ma asteptam si pana la urma nu mai e mult pana la sfarsit, am inceput sa  o scriu. Deocamdata nu vreau sa divulg nimic.
 Hrana pentru suflet...

http://www.youtube.com/watch?v=R8MzHqkNBwo&feature=related