Pagini

luni, 25 ianuarie 2010

Domnisorul meu drag

M-am gandit sa scriu azi despre cel care imi face programul zi de zi , cel care ma tine ocupata toata ziua.
 Inaite de a aparea Tudor pe lume,  a aparut fetita  fratelui meu, iar cumnata mea zicea ca e ocupata toata ziua. Atunci ma gandeam ca un copil nu face altceva decat manaca si dorame,  nu intelegeam de ce spune ea ca e asa ocupata.
 Am aflat  curand, dupa  ce s-a nascut Tudor ca eu eram singura fiinta de pe lume de care el avea nevoie clipa de clipa. In prima noapte a dormit 1 ora, in a doua 4 ore si apoi  se mai trezea odata pe noapte. La toaleta mergeam cu el in brate pentru ca plangea daca ramanea ptin singur.  De cand am ajuns acasa  si pana in ziua de azi, a dormit cu noi in pat sau pe noi (se numeste co-sleeping), de cand s-a nascut si pana azi l-am alaptat in fiecare zi ( primele 7 luni exclusiv) apoi   au mai aparut si  legume, cereale si abia inaite de un an am inceput cu branza, mai tarziu galbenus si carne.
De curand a intrat in perioada in care ne testeaza limitele, care ne straduim sa fie cat mai elastice  pentru asi  exprima optiunile, parerile si dorintele fara a i se impune nimic, asa ca il lasam sa faca cam tot ce vrea si crede el de cuvinta.   Asta credem noi ca inseamna respect.
  E sociabil, ii place sa ii citim poezii sau din enciclopediile pentru copii, ii place sa danseze si sa bata din palme cand ii cant PU PU PU... ii place sa ma ajute la gatit,aspirat si sters praful sau oglinzile, intins rufe si cel mai ult ii place sa ne jucam impreuna.
 Uite si cateva poze

Dupa somnul de amiza




 Cu drag,
             Adriana