Pagini

marți, 9 noiembrie 2010

Neseriozitate in spatele Breslo

   Pentru ca saptamana trecuta am fost prinsa de febra targului  ce urma in week-end si de cheltuielile aferente, nu am avut timp sa-mi platesc taxa pentru magazin. Asa ca luni de dimineata dupa ce am ajuns la posta in viteza  sa trimit niste colete am alergat la banca ca sa platesc taxa pentru magazin si de data aceasta am zis sa o platesc pe o perioada de 6 luni. Le-am scris un mail in care mi-am cerut scuze pentru intarziere si le-am cerut sa-mi deblocheze magazinul  deoarece am facut plata pe o perioda de 6 luni. Am primit  mesaj ca imi vor debloca contul imediat ce voi trimite si dovada de plata. Pe la ora 13 am facut o poza hartiei primite de la banca (dovada de plata) si le-am trimis pe mail asa cum mi-au cerut. Doar ca de data aceasta nu au mai fost atat de promti. Asa ca pe la ora 16 am trimis un mesaj unei persoane care lureaza acolo , cu care ma intalnisem pentru o sponsorizare. Nu mi-a raspuns la mesaj si nici magazinul nu mi-a fost deblocat.
 Azi de dimineata am mai trimis un mail in care ii scriam ca am nevoie sa mi se reconecteze contul pana la amiaza mai ales ca primisem pe adresa de mail mesaje cum ca as avea 3 comenzi noi  din cursul zilei de ieri.
  Din pacate nici la aceasta  ora nu mi-a fost deblocat contul si nu sunt prima careia i se intampla acest lucru, a patit la fel si o prietena. Asa ca acum le-am trimis un mail putin mai aspru in care mi-am declarat clar nemultumirea fata de cele intamplate.
   Cert este ca m-am hotarat sa-mi deschid eu un magazin virtual sa nu ma mai incurc de oameni neseriosi.
 Imi cer scuze celor care asteapta confirmarea comenzii inaca de ieri sau chiar de duminica seara.