Pagini

luni, 18 aprilie 2011

Protejeaza-ti pielea de efectele nocive ale soarelui

Pe langa beneficiile pe care soarele le are  asupra noastra si a pielii noastre, tot mai des auzim de efectele lui nocive.Care ar fi efectele nocive? Pielea  se deshidrateaza, apar ridurile, apar petele maronii si chiar arsuri. Pe fata, umeri , maini pielea  este mai sensibila si trebuie protejata nu numai pe perioada cat suntem in concediu ori vacanta  dar si in parc, sau la cumparaturi sau in drum spre serviciu. Pielea trebuie sa fie mereu pregatita chiar daca purtam paraii de soare ori umbrele, razele solare sunt reflectate de nisip, asfalt ori apa, asa ca avem nevoie de o protectie solara suplimentara direct pe piele.
  Cu gandul la pielea baietelului meu care iese afara la joca, in parc atat dimineata pana la ora 12  cat si dupa somnul de amiaza, am creat  un hidratant solid " Protejeaza-ti pielea",  in doua culori. 
 Ingredientele de baza sunt : unt de cacao  nerafinat bio, cera de albine cosmetica bio, ulei de jojoba bio. Partea portocalie contine ulei de catina obtinut prin presarea la rece, care impreuna cu untul de cacao  protejeaza foarte bine pilea de radiatiile ultraviolete. Beta-carotenul din uleiul de catina pregateste melanina din straturile inferioare  ale pielii, astfel incat  pielea sa fie bronzata uniform. Cealalta jumatete a hidratantului
"Protejeaza-ti pielea"  are culoarea verde de la uleiul de canepa bio,  bogat in antioxidanti, rolul acestui ulei este de a  calma pielea  dupa expunerea acesteia la soare.  Hidratantul solid "Protejeaza-ti pielea" este bun atat pentru pielea  fina a fetei copiilor  dar poate fi folosit si de mame, tati bunici in fiecare zi , pe tot parcursul zilei.
  Hidratantul solid "Protejeaza-mi pielea" poate fi gasit in magazin.