Pagini

marți, 24 mai 2011

TARGUL BOIERULUI LA MUZEUL TARANULUI


 Organizatorul targului de la Muzeul Taranului Roman va invita intr-un mod original   la targul ce  va avea ca "LOC DE DESFASURARE: unde altundeva decat la cativa pasi de Piata Victoriei, in ambianta Muzeului National al Taranului Roman ( Kiseleff 3 )
PERIOADA: 27 – 29 ale lui florar ( mai … )
PARTICIPANTI: asa cum ii sta bine oricarui targ, fi-vor cei mai alesi mesteri populari, dar si alese lucraturi de mana pentru cochetele domnite.

Cei mici – si nu numai – se vor putea dedulci cu serbeturi si dulceturi fine, turta dulce, ciocolata si inghetata. Asta daca se vor putea rupe de langa jocuri si jucarii, sau de langa marionetele de pe scena.

Cand nu va fi teatru pentru cei mici, domnisoarele si conasii vor putea deprinde primii pasi de vals de la profesori incercati. In restul timpului, café-concert sau cantece de odinioara.

Pentru doamne flori, iar pentru domni, daca nu vor dori mezelicuri fine, vor putea adasta la un pahar de vorba ori la o pipa ( sau poate narghilea, dupa plaisir ).

Hainele si masinile de epoca vor ramane in amintirea peliculei fotografice.

Ateliere handmade, monograme pe batiste, vitralii si antique, veritabila cafea armeneasca sibraga de la “Atletul albanez”, buchete de flori in stil britanic, lucruri fine si pline de dichis.

“ La bulivar, birjar ! “   "

  Va astept si eu pe 28 si 29 mai, cu  creme, sapunuri  ori balsamuri  naturale realizate manual, pentru obrajii fini  ai cochetelor doamne  ori domnite. Toate produsele sunt realizate din ingrediente  vegetale, 100% naturale.