Pagini

joi, 1 iulie 2010

Cadou special pentru cineva drag!

  Vrei sa faci un cadou frumos, natural, lucrat manual  si in acelasi timp sa fie si  ceva folositor poate chiar si  un produs de ingrijire? Aici ai solutia  3 sapunuri  fine cu care sa-ti ingrijesti pielea si un balsam care sa-ti protejeze si sa-ti racoreasca buzele.sapunul prajitura este cu trandafiri si te ajuta sa te relaxezi si sa visezi,  sapunul felie de tort anticelulitic te ajuta sa scapi de cativa centimetri iar sapunul cu laptisor de matca iti hidrateaza pielea delicata a fetei si a corpului . Trebuie doar sa faci gestul de a darui!



Inafara de balsamul de buze cu menta,  nimic nu este comestibil!

Remedii naturale pentru par - samponul solid

       Caderea parului afecteaza atat femeile cat si barbatii, iar pierderea  podoabei capilare provoaca adevarate complexe si frustrari.  Stresul  cotidoan., poluare, mancare de proasta calitate lipsita de vitamine, vopsele, sampoane si tratamente sofisticate sunt doar cateva din cauzele principale ale caderii parului. Natutura are cele mai bune remedii, pe care nici un laborator nu  le poate intrece. Frunza de nuc (culeasa in luna iunie si tocata), urzica, musetel, ginko biloba, uleiul de cocos, uleiul de nuc si uleiul de ricin, uleiul de masline, sunt doar cateva dintre ingredientele minunate cu care parul se simte intradevar rasfatat; ingrediente folosite la fabricarea samponului solid ( sub forma de sapun). Toate aceste ingrediente au rolul de a  intari firul de par, de a controla excesul de sebum de al face sa creasca mai repede. Decoctul de  ginko biloba  impreuna cu cel de urzica pune in miscare circulatia sangvina de la nivelul scalpului astfel firul de par este hranit mai bine.
  Sapunul  sampon solid este momentan la uscat si va mai ramane cel putin 4-5 saptamnai. Abia acum cateva zile l-am facut asa ca va mai dura ceva pana il voi avea la vanzare. Am sa va anunt in momentul in care va fi numai bun de folosit.