Pagini

marți, 15 februarie 2011

Lotiune solida - "No Stretch Marks"

   Printre surprizele targului se afla si delicioasa lotiune solida pentu corp "No Stretch Marks" mai exact pentru toate zonele  cu elasticitate scazuta . La contactul cu pielea lotiunea se topeste si lasa o pelicula  hidratanta care hraneste pielea, ii reda supletea si elasticitatea.
Untul de cacao este recunoscut ca fiind un foarte bun antioxidant, hidratant, estompeaza ridurile si  atenueaza sau previne formarea  vergeturilor. Untul de cacao contine  o cantitate mare de vitamina E .
Ceara de albine are proprietati antiseptice, antimicrobiene si retine umiditatea ridicata in piele, astfel pielea ramane catifelata, hidratata si nu isi pierde elasticitatea pe parcursul intregii zile.
Uleiul de samburi de struguri si uleiul de canepa aduc un plus de hidratare acestei lotiuni solide care creaza dependenta.
  Aceste ingrediente comestibile fac ca  lotiunea sa poata fi folosita de catre  gravide sau mame care alapteaza, pe toate zonele: fata, gat, piept, burta, coapse,  picioare umflate sau cu varice, maini cu piele uscata si patata de soare. Aceasta lotiune solida este facuta astfel incat sa se toapeasca  la temperatura pielii si sa lase o pelicula hidratanta care va patrunde usor in piele.

 Pentru ca hidratantul solid sa reziste o perioada  cat mai indelungata  este recomandat sa il pastrati departe de razele solare, intr-un loc uscat , racoros sau chiar la frigider. Aceasta lotiune solida nu contine  uleiuri esentiale sau parfumuri, ci doar cele trei ingrediente mentionate: ceara de albine, unt de cacao, ulei de samburi de struguri si canepa.

 Fiecare patratel delicios cantareste 40 de grame si poate fi comandat chiar AICI.