Pagini

joi, 23 decembrie 2010

Cum a fost targul de la Sibiu?

   In primul rand vreau sa precizez ca este primul targ la care am vazut atat de multe lucruri frumoase, fetele care au organizat acest targ, au facut o selectare a artizanilor care au venit sa expuna si asta s-a vazut. Cred  ca nu a fost stand la care sa nu ma opresc  sa admir cateva lucruri , chiar opere de arta.
 Din pacate afara a fost destul de frig si sibienbii au prefereta sa stea in casa la caldura asa ca nu am avut parte de prea multi vizitatori sambata. Duminica pentru ca vremea s-a mai incalzit au indraznit si sibienii sa scoata nasul din vizuina, asa ca au trecut pragul targului ceva mai multi decat in zilele precedente.
 Din pacate nu am  vizitat Sibiul asa cum as fi dorit eu  dar a fost bine si ceea ce am vazut din masina. Probabil anul urmator la editia din vara voi avea mai multe sanse sa vizitez orasul. Dar pana atunci am ramas cu o impresie foarte buna despre targul de la Sibiu, prieteni noi am intalnit, dar ne intoarcem acasa calatoria s-a sfarsit.

    Iata ce au scris la ziar despre caest targ.

http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Sapunuri_in_forma_de_briose_si_globuri_hand-made-atractiile_expozitiei_-Artboutique_0_392360957.html