Pagini

marți, 10 iulie 2012

Un cadou pentru prietena mea...


Consider ca obiectele frumoase nu sunt un moft. Acestea  ma ajuta sa ma opresc din fuga zilnica, din lupta cu timpul si sa ies intotdeauna invingatoare, stand pur si simplu la o cafea cu cineva drag. „Frumosoterapia” pentru mine,opreste timpul .  Si daca tot vorbeam de cineva drag, as dori sa-i fac un cadou.

Un cadou care sa-i placa, un cadou care sa-i fie util si  un cadou care sa-i aduca zambetul pe buze. Si acum ma gandesc la o prietena... Cuvantul prieten isi pierde uneori aceea  incarcatura superba. Pentru ca, din neglijenta, uitam sa-i privim pe cei care ne-au fost mereu aproape ca pe niste persoane speciale. Ii mai confundam uneori cu amicii si cunostintele cu care iesim la o cafea lipsita de o importanta majora. Dar nimic nu se compara cu momentele in care, oricat de multe lucruri se schimba in jurul tau, oricat de repede te-ar lua valul vietii, te intalnesti cu cineva care este o constanta in viata ta.

Pentru prietena mea care stiu ca este indragostita dupa frumos, dupa dulciuri si dupa cosmetice, voi alege : sapunul prajiturica de la Marillys!