Pagini

miercuri, 15 decembrie 2010

Targul de la Sibiu orgaizat de ArtBoutique

   
Maine plecam spre Sibiu cu mic, cu mare si cu masina plina.  Sunt nerabdatoare si entuziasta sa  simt atmosfera de sarbatori din mica Viena. Am putin inima stransa pentru ca nu stiu cum vor primi sibienii  si turistii, produsele Marillys,  pe  care le-am pregatit cu suflet si migala.
   Am sa incerc sa imi aranjez standul cat pot mai bine desi nu voi putea profita la maxim de toata suprafata pusa la dispozitie de  organizatori. Ma incanta ideea ca organizatorii vor analiza, vor judeca si vor desemna standul cel mai frumos aranjat. Asta ma face sa  imi pun imaginatia si creativitatea la  incercare desi nu cred ca am sanse foarte mari pentru ca sunt la inceput in ceea ce inseamna prezenta si prezentarea la targuri.
   Ma bucur ca am ales Sibiul ca si oras unde sa imi petrec ultimele zile din acest an. Sper sa am timp sa ma pierd pe stradutele pietruite si printre casele cu o arhitectura deosebita, sa vizitez locuri frumoase si sa intalnesc oameni minunati.  Voi fi cu un pas mai aproape de casa si cu sufletul ma voi simti ca acasa.
  Daca va aflati prin zona sau vizitati Sibiul in zilele de 17,18,19 decembrie va astept cu drag in cladirea Forumului German , Sala Oglinzilor intrarea va fi librea.