Pagini

miercuri, 1 februarie 2012

Inimioara hidratanta, un cadou simbolic pentru oricine ti-e drag


    Este dificil atunci cand doresti sa faci cuiva un cadou  simbolic, sa gasesti ceva util si  sa nu cheltui  foarte mult . Inimioara hidratanta este cadoul potrivit pentu a multumi  unui coleg, unei colege sau unei prietene pentru  o fapta,  un gest sau pentru o mana de ajutor venita  in momentul potrivit.
   Inimioara hidratanta poate fi folosita in  zonele uscate, calcaie, coate sau genunchi  ori maini foarte aspre.  Eu folosesc deja de o luna aceasta inimioara pentru hidratatea buzelor, o port in geanta intr-o cutie,  si nu ma despart deloc de ea. Pe frig, vant sau caldura  din masina,  ea imi tine mereu buzele moi, catifelate si hidratate. Am folosit-o chiar  si pentru a  ingriji maini aspre cu piele foarte foarte uscate si a dat rezultate bune. Poate fi folosita pentru un masaj rapid a unei  zona dar este suficienta pentru masarea pielii intregului corp.
   Inimioara hidratanta poate fi folosita, de catre orice persoana (inclusiv cele sensibile), oricand si pe orice zona in care simtiti ca pielea este uscata.
 Contine: unt de cacao nerafinat , ceara de albine, ulei de samburi de struguri si are un miros delicat  de unt de cacao. Nu contine  parfumuri, conservanti sau  coloranti .
  Va  doresc o piele hidratata, o sera calda si relxata. :)