Pagini

miercuri, 23 martie 2011

Pachet cadou mic-100% natural

Pachetul cadou mic este compus dintr-un sapun cu galbenele si un balsam de buze ( la alegere dintre menta, catina, galbenele sau ciocolata).

Florile de galbenele sunt recunoscute pentru puterea lor de a vindeca ranile, zgarieturile dar si intelpaturile de insecte. Este un sapun fin si echilibrat fiind bun pentru pielea fetei dar si pentru pielea uscata a intregului corp. Sapunul cu galbenele este 100% natural , avand ca ingredeinte , uleiul de cocos, uleiul de masline, ulei de galbenele, ulei de samburi de struguri , ulei de ricin si flori uscat de galbenele. Sapunul este obtinut prin procedeul numit proces la rece. Asta inseamna ca  ingredientele isi pastraza proprietatile si vin in contact cu pielea  pentru a o hidrata si a o  vindeva.
Fiecare bucata cantereste minim 100 de grame.

 Balsamurile de buze au ca si ingrediente  de baza: unt de cacao, ceara de albine, unt de shea, ulei de samburi de struguri. Balsamul  cu menta  pe langa uleiul esentiald e menta are ulei de canepa, foarte bun pentru repararea buzelor crapate.
Balsamul de buze cu catina  are ulei de catina si ulei esential de geraniu. Uleiul de catina  are factor de protectie natural , la fel ca si untul de cacao si untul de shea, contine o cantitae mare de vitamina C care repara buzel.
 Balsamul de buze cu galbenele are ulei esential de Mellisa si ulei de galbenele. Uleiul de galbenele impreuna cu cera de albine le mentine umiditatea  ridicata buzelor astfel incat sa nu fie uscate de vantul   acesta de primavara.
 Balsamul de buze cu ciocolata pe langa ingredientele de baza are ciocolata, ceea ce face ca acest balsam sa va mentina buzele dulci dar si hidratate.
 Fiecare recipient  sub forma de borcan cantareste 17 grame.
 Pachetul cadou are deja pretul redus.

Mai urmeaza si alte pachete cadou zilele urmatoare.