Pagini

luni, 14 martie 2011

Handmade in Romania - pentru concursul Made in Romania, Breslo

  Ideea de a face un sapun cu forma tarii, pe care sa apara scris faptul ca este manufacturat in Romania, mi-a venit in urma cu un an si jumatate. Am pornit de la convingerea mea ca si noi romanii facem lucruri frumoase si de foarte buna calitate si ne putem mandri cu ele in afara tarii.
 Sapunul Handemade in Romania  are in compozitie laptisor de matca si o foaie de ceara de albine. Am ales aceste ingrediente pentru a reprezenta Romania si poporul roman, deoarece este cunoscut faptul ca apicultura a fost ocupatia  de baza inca de pe vremea dacilor.
   Bunicul meu  a fost apicultor si de mica  mi-a insuflat  dragostea si admiratia pentru apicultura dar si pentru natura. Romania este cunoscuta si astazi peste hotare pentru calitatea produselor apicole.
 Pana sa apara acest sapun, a fost o cale lunga de cautari. Erica a facut posibil ca visul meu sa devina realitate, a facut negativul pentru ceea ce mi-am dorit si a avut foarte multa rabdare. In magazinul ei  veti gasi lucruri aduse parca dintr-o lume de poveste chiar de ea.
 Odata ce am vazut concursul   care are ca si tema MADE IN ROMANIA, m-am gandit ca ar fi momentul potrivit sa pun in lumina visul meu de care sunt atat de mandra ca a devenit realitate.
   Daca va place ideea mea va invit  sa votati Sapunul Handmade in Romania in perioada 21-22 martie pe breslo. Am sa va spun atunci mai multe detalii.
  Va doresc o saptamana minunata plina de caldura si lumina.