Pagini

luni, 19 decembrie 2011

Concluzii dupa targul de la Cluj

  Am pornit  vineri dupa amiaza, putin neincrezatoare si stresata pentru  ca ma asteptam sa am noile recipiente si sa va pot prezenta  intr-o noua forma produsele mele, asa cum le gandesc de mult timp.   In cele din urma totul a iesit minunat ba chiar mi-au fost depasite  asteptarile.
   M-am temut putin sa plec de una singura spre Cluj, deoarce nu am mai condus de mult timp, dar  nu am vrut  sa pierd  acest targ pe care il asteptam cu drag . Drumul pana la Cluj cu masina a fost excelent  chiar daca am prins si intuneric; adevarul e ca am avut un copilot excelent langa mine si pentru asta iti multumesc Adi.
        Cele doua zile   de targ au  trecut  repede  cu vizitatori multi dar  si cu multi cumparatori asa ca nu am prea vut timp  sa respir sau sa vizitez toate standurile.  Nu se putea sa trec prin Cluj fara sa ajung la cofetaria mea de suflet, asa ca sambata  seara am ajuns  la  Amadeus si chiar am mancat o prajitura buna buna dar cam dulce.   Duminica dupa ce tragul s-a inchiat  am pornit pe stradute frumos luminate   in plimbare catre Cetatuie. Nu e prima data cand ma plimb cu cineva dar de data aceasta am simtit ca nu  mai sunt singura.

        In cele 4 zile  am invata lucruri noi,
        Prieteni noi am intalnit,
        Acum ma intorc acasa ,
        Calatoria s-a sfarsit.

Eu in varianta noua.







  Designul  etichetelor, al cartii de vizita si al  magazinului  ii apartine in totalitate lui Adi ( multumesc  din suflet) iar pentru etichete , logo sigla  si butoane banner si avatar il gasiti pe  www.doi.2.breslo.ro. Impreuna mai pregatim si alte surprize ;)