Pagini

miercuri, 20 ianuarie 2010

Un nou lot de sapun exfoliant cu cafea

        In seara asta am taiat sapunul pe care acum doua seri l-am terminat de facut. Este un nou lot de sapun exfoliant cu cafea. A iesit foarte bine si abia stept sa se usuce sa-l pot folosi.
       Am cam acumulat un strat subtire de celulita in aceasta iarna si e cazul sa o dau jos, sapunul cu cafea o sa ma salveze . Am facut acelasi lucru si iarna trecuta si daca am folosit sapunul cu cafea de cel putin doua ori pe saptamana , am scapat repejor de celulita. In plus cafeaua macinata, suficient de zgrunturoasa indeparteaza stratul de celule moarte de pe intreg corpul. Asa am reusit sa scap de foliculita, mi-am exfoliat bine pielea incat sa nu-mi creasca firele de par pe sub piele. Dupa o exfoliere de exceptie pielea e pregatita sa fie hidratata si absoarbe in crema profunzime.
        Dimineata dupa ce te trezesti primul lucru e sa mergi la baie, nu e neaparat sa inlocuiesti cana de cafea, ci foloseste sapunul cu cafea pentru ati trezi simturile. In curand am sa vin si cu poze ale bucatilor de sapun exfoliant cu cafea.
 Multumesc pentru vizita pe blog si te astept cu  noi informatii!

Cu drag,
       Adriana