Pagini

marți, 24 ianuarie 2012

Sapunuri in forme noi

 O zi incarcata si foarte frumoasa cu multe lucruri care mi-au reusit asa cum nici nu ma asteptam. Poze noi si frumoase, produse noi pe care am sa vi le prezint zilele urmatoare si  forme pentru sapun  pe care de mult mi le doream. Mi-am dorit de cand am inceput sa fac sapunuri  niste forme in care sa pot turna sapunul, si  un suport in care si cu care sa pot taia sapunul. In cele din urma domnul Craciun a ajuns si la mine dupa ce v-a impartit voua cadourile. Multumesc domnule Craciun! ;)

  In  stanga sapunul Detoxifiant cu carbune medicinal, argila si  ulei de tea tree iar in dreapta sapunul cu lavanda , ceea ce se vede deasupra sunt flori marunte de lavanda.


   Toate produsele Marillys sunt  100 % naturale, din uleiuri si unturi vegetale, fara conservanti, coloranti ori parfumuri. Mirosul este dat doar de uleiuri esentiale naturale.

    Zilele urmatoare ams a va prezint produse noi destinate mamicilor, bebelusilor  dar si copiilor care aleg un stil de viata sanatos.  Inspiratia pentru noile produse mi-a venit si de la Qbebe, unde am gasit ceva interesant in  lista cu cantece pentru copii  .