Pagini

duminică, 28 februarie 2010

Tot despre sapunuri

        Astazi am inceput sa impachetez toate sapunurile care s-au uscat. Am scris si eticheta cu ingrediente,eticheta impsusa prin lege pe care trebuie sa apara toate ingredientele folosite in procesul de fabricare. Ingredientele trebuie sa apara  in ordine descrescatoare a cantitatii, mai trebuie trecuta metoda prin care a fost obtinut sapunul precum si masa produsului. Mai astept eticheta  principala care va contine numele producatorului tipul sapunului si unde este fabricat sapunul.
        Abia astept sa ajung la targul "I love handmade" de saptamana urmatoare, 6 si 7 martie care va avea loc la Palatul Sutu. Sper ca in curand sa pot participa si eu cu produsele mele, mai ales ca am atat de multe idei  pe care abia astept sa le pot pune in practica. Am sa lucrez in continuare pentru a  imbunatati sapunurile si am si cateva ingrediente secrete pe care am sa le adaug la urmatorul lot. In plus luna urmatoare trebuie sa vina si uleiul de cocos atatd e mult asteptat.     
        Iti doresc o saptamana buna si un 1 Martie plin de soare flori si voie buna!
  Cu drag,
       Adriana

Un comentariu:

Ralu' spunea...

Uleiul de cocos de unde-l iei de dureaza asa mult? Ai incercat pe suplimente.ro? Eu de-acolo am luat pentru facut prajituri :)