Pagini

marți, 13 iulie 2010

Sapunul cu catina

    Sapunul natural Marillys cu ulei si sirop de catina are efecte benefice asupra pielii datorita unui numar mare de elemente continute de acest fruct.  Catina este  un  puternic antioxidant natural, cătina ajută la regenerarea celulelor, grăbind vindecarea; este excelentă împotriva bolilor de piele şi îmbătrânirii.
Fructele de catină contn, în proportie de 35%, acid palitoleic - un acid gras foarte important care se gaseste in compozitia pielii, ajutand la intreiinerea celulelor si la vindecarea leziunilor.

Actiuni asupra pielii:
- de regenerare a tesuturilor - prin vitamina E
- antioxidanta si implicit antitumorala prina  vitaminele C si E
- cicatrizanta si antiulceroasa prin uleiul gras
- protector impotriva radiatiilor
Datorita efectului protector si regenerant asupra pielii extractele de catina se dovedesc valoroase si pentru industria cosmetica: sunt folosite in compozitia cremelor de protectie impotriva radiatiilor solare si pentru regenerarea pielii.

 Sapunul cu catina este indicat in folosire pentru  îngrijirea tenului normal, are efect nutritiv si antirid. Acest sapun mai este indicat si in ingrijirea zilnica ca arsurilor de orice fel dar mai ales a celor solare.Este indicat şi in igiena zilnica a degeraturilor, a psoriazisului şi a diferitelor eczeme.
Am sa revin cu poze cand am sa tai sapunul.
  O zi frumoasa !

Niciun comentariu: