Pagini

joi, 8 iulie 2010

A treia intrebare

Care este sapunul cel mai potrivit pentru un par sanatos? Cum ai numi acest sapun?

10 comentarii:

Cristina_21 spunea...

Sapunul sampon solid e cel mai potrivit pentru par. Acesta contine frunza de nuc, urzica, musetel, ginko biloba, ulei de cocos, ulei de nuc si ulei de ricin, ulei de masline.

yoana spunea...

Sapunul sampon solid ce contine frunza de nuc, urzica, musetel, ginko biloba, ulei de cocos, ulei de nuc si ulei de ricin,precum si ulei de masline..L-as numi Naturillys ..

Anonim spunea...

Samponul solid e cel mai potrivit pentru un par sanatos. El contine frunza de nuc (culeasa in luna iunie si tocata), urzica, musetel, ginko biloba, uleiul de cocos, uleiul de nuc si uleiul de ricin, uleiul de masline.

Ce denumire i-as da? "green hair" pentru ca mi-l imaginez verde, cu miros proaspat.

Katyna spunea...

Samponul solid pe care eu l-as numi "Urzicel" contine decoct de urzica si ginko biloba, musetel, frunze de nuc, uleiuri (cocos,nuc, ricin, masline ).

simonastefanuca spunea...

Samponul solid e cel mai potrivit pentru un par sanatos. El contine frunza de nuc, urzica, musetel, ginko biloba, uleiul de cocos, uleiul de nuc si de ricin, uleiul de masline.
Eu l-as vedea un verde crud cu miros foarte fresh si l-as numi "Roua florilor' sau "Green Frog"

Simona spunea...

Samponul solid care contine frunza de nuc, urzica, musetel, ginko biloba, uleiul de cocos, uleiul de nuc si uleiul de ricin, uleiul de masline.
Denumire- Nature Power for Hair

Ralu spunea...

Sapunul cel mai potrivit pt un par sanatos este samponul solid sub forma de sapun(contine frunza de nuc,urzica,musetel,ginko biloba,ulei de cocos,ulei de nuc,ulei de ricin,ulei de masline).L-as numi Chrystal beautyspell.

Georgiana spunea...

Sapunul sampon solid pentru par, avand in compozitie frunza de nuc, urzica, musetel, ginko biloba, ulei de cocos, ulei de nuc si ulei de ricin, ulei de masline, este foarte benefic pentru par. I-as da un nume simplu, dar graitor, precum "pure essence" sau "nature relief".

Anonim spunea...

Potrivit pentru par este sapunul sampon care contine frunza de nuc, urzica, musetel, ginko biloba, ulei de cocos, ulei de nuc si ulei de ricin, ulei de masline.
L-as numi "Green Power".

Milanike,

Gaby spunea...

Mor de curiozitate să văd cine intră la tragerea la sorţi :)