Pagini

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Uleiul de Catina; din experienta mea

Saptamana trecuta am fost destul de obosita dupa 2 saptamani destul de aglomerate cu somn pe jumatate. Intr- una dintre seri cand mai aveam de termina niste balsamuri de buze am avut un accident. Mi-a cazut pe mana ulei incins si apa clocotita. Doar daca ati mai avut asemenea accident va puteti imagina durerea altfel este destul de greu de descris. De la degete pana la cot am simtit ca imi arde mana. Primul lucru care mi- a trecut prin minte a fost sa-l trezesc pe sotul meu si pe T sa fugim la spital. Dar numai cand ma gansesc la spital si ce ti se poate intampla acolo mi se opreste inima. Asa ca mi- am pus mintea la contributie. Stiam ca uleiul de Catina este folosit in cazul arsurilor in plus il aveam la rece in frigider. Dupa o saptamana de la acest accident mai am o urma pe podul palmei cam de jumatate de centimetru. Nu ma asteptam sa se refaca atat de repede si atat de bine. In fiecare zi mi-am dat cu uleiul de Catina, mi- am lasat rana la aer(nepansata), iar de spalat m- am spalat doar cu sapunul facut de mine cu sirop,ulei si fructe macerate de catina. Acum in zona unde mi-a mai ramas rana pielea ma mananca, semn ca tesutul se reface dedesupt.
Nu este prima data cand ma oparesc, mi s-a mai intamplate in copilarie, atunci am cazut de pe scaun in oala cu apret. Acum voi fi mai precauta si cu siguranta voi acorda mai multa atentie orelor de somn.

Un comentariu:

Gaby spunea...

Eu am păţit-o când era micuţă cu mămaliga fierbinte. Pe mine bunica m-a dat cu bălegar pe răni. Bleah!!! Preferam cu ulei de catină :)
Mă bucur sa aflu că s-a redus arsura, arăta rău.