Pagini

joi, 10 martie 2011

Ciocolata hidratanta pe corpul tau


Ceara la topit intr-un bol de sticla pe aburi.


Am adaugat si untul de cacao

Le-am lasat sa se topeasca. Se mai poate adauga ulei de samburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci ori un ulei care va place voua sa-l folositi pe piele.

 Lichidul optinut se toarna in forma dorita, eu am folosit forma de tabla de ciocolata. Se lasa la racit de seara pana dimineata.



Tabla de ciocolata se taie in dreptunghiuri, usor de folosit pe piele



Nu a fost nimic dificil, si ati optinut un hidratant solid pentru piele uscata, delicios. Hidratantul  solid il gasiti AICI


9 comentarii:

Anonim spunea...

Buna. Poti sa-mi spui de unde faceti rost de ingrediente in cantitati mari. As vrea sa incerc si eu sa ma joc, sa vad daca imi iese ceva, pentru uz personal. Asta daca nu e secret profesional bineinteles.

Marillys spunea...

Este secret profesional :)

Anonim spunea...

Ultima oara cand am dat un raspuns pozitiv unei asemenea intrebari m-am trezit cu concurenta vanzand ceva similar pe Breslo.

Ralu' spunea...

O vreau, o vreau! S-o mananc :D

Anonim spunea...

Eu nu m-as apuca sa produc in cantitati mari pentru comercializare pt ca nu am rabdare. Vroiam sa incerc pentru mine diverse combinatii.

Marillys spunea...

Buna Cristina,
Pentru uz personal iti da eu , unt de cacao, unt de shea, ulei de jojoba, ulei de avocado. Azi fac o comanda mai mare si probail saptamana viitoare vor ajunge la mine produsele.
Spune-mi de ce anume ai nevoie.

Marillys

Anonim spunea...

M-am uitat pe breslo si vad ca nu ai la vanzare unturi si uleiuri. Poti sa-mi scri pe mail sa-mi spui la ce pret si la ce gramaj mi le dai? Ai si ceara de albine?
Eu am cateva uleiuri si unturi acasa, in stare bruta, dar mie frica sa incerc sa fac ceva combinatii cu ele. Sunt in cantitati mici si sunt convinsa ca, cel putin la prima incercare, o sa le stric. Insa trebuie sa-mi fac curaj si sa incerc sa fac ceva.

Anonim spunea...

Am vazut ca ai postat pasii, cu tot cu poze, pentru fabricare lotiunii solide No Strech Marks. Esti foarte draguta. O sa incerc sa urmez exact indicatiile. Sa vad ce ingrediente imi mai trebuie. In primul rand ceara de albine.

criss spunea...

mmmmm,,,,,ce bunatate