Pagini

luni, 21 martie 2011

Start la votare in concursul Made in Romania

 S-a dat startul la votare in aceasta dimineata, asa ca daca nu v-ati razgandit in privinta sapunului meu cu forma de tara puteti vota aici: http://www.breslo.ro/Forum/Vot-concurs-MADE-IN-ROMANIA_topic_3905
  Important sa cititi si regulamentul concursului asa ca am sa-l afisez aici:

REGULAMENT:


• Numar maxim de creatii votate: 5, cu specificarea in cadrul votului a calitatii de client (unde este cazul).
• Participa la concurs in calitate de concurent sau votant orice cont existent, insa sa aiba data inscrierii anterioara datei de 2 martie 2011, iar pentru votant va fi o conditie in plus si anume sa aiba cel putin o comanda efectuata pana in momentul votarii.
Definim in continuare termenul de "client" pentru a nu exista nici un dubiu: "Clienti" sunt aceia dintre dumneavoastra care nu au pe perioada concursului si un magazin atasat contului (activ sau nu), precum sa aiba si cel putin o comanda efectuata pana in momentul votarii.
Se pot vota pana la 5 produse inscrise in concurs!

Votarea 21-22 martie (ora 22.00)
  
  Produsul meu este cel cu numarul 8.

3 comentarii:

YellowJade spunea...

Te-am votat! Succes! :)

mada spunea...

eu am votat ... mi-a aparut un mesaj ca votul meu trebuie validat pentru ca sunt la prima postare pe blogul breslo ... insa m-am uitat acum si nu mi-am gasit votul in lista :( ...

Marillys spunea...

Poti sa le cerii mail organizatorilor sa vezi ce s-a intamplat cu votul tau. Dca te ie incadrezi in regulament nu vad de ce nu ai putea vota.
Oricum votarea s-a incheiat , dar e bine sa stii de ce nu ai putut sa-ti explimi optiunea.