Pagini

marți, 3 mai 2011

Absenta motivata la targ

 De mult timp nu  am mai scris nimic si asta nu pentru ca nu am vrut ci pentru ca nu am putut.
  Imi cer scuze ca nu m-ati gasit la targul care a avut loc in perioada 29aprilie -1 mai, dar joi  seara am primit mesaj de la medicul pediatru ca analizele de sange  ale lui T., nu au iesit bine si trebuie internat de urgeta in spital. M-am speriat foarte tare pentru ca el mai mult de o raceala banala  nu a avut  niciodata si aceea am tratat-o in majoritatea cazurilor doar cu laptele meu. De data aceasta a fost vorba de o infectie puternica in corp din cauza careia febra nu-i mai scadea de 3 zile si 3 nopti; a fost nevoie de branula si antibiotoice.
  Acesta este motivul pentru care am lipsit de la acest targ. Sper sa intelegeti si sa ma scuzati, promit ca ma revansez cu un targ chiar  in week-endul urmator.
  O seara linistita si toate cele bune!

5 comentarii:

mada spunea...

sper ca baietelul tau e bine acum, Multa sanatate!

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

sa va faceti bine...multa sanatate..stim si noi cee inseamna branule, hidrocortizon si antibiotic , in sital etc....sa va intoarceti acasa cat mai reped.

Marillys spunea...

Multumesc. Suntem acasa de ieri dar T. a slabit destul de mult. Trebuie sa continuam tratamentul si sa-si reia pofta de mancare incet incet.

Moiraine spunea...

oo, dragii de voi, te inteleg foarte bine, si noi am trecut de craciun printr-o operatie urgenta de hernie, cat de speriata am fost! sanatate multa si putere, o vreme dupa spital o sa fie cumva marcat de aceasta experienta, alina-l, vorbeste-i despre asta, povesteste-i ca esti mandra de el ca a fost puternic si ca acum greul a trecut, ca sunteti impreuna si in curand va fi totul bine, iarasi. Al meu, desi in iarna nu avea inca 2 ani, cam 2 luni de zile a adus vorba absolut zilnic de nene doctoru', deci cu siguranta ii afecteaza experienta, dragii micuti. O sa treaca, ganduri bune de la noi!

diana spunea...

Of, acum am vazut. Sper ca sunteti bine, gata refacuti.