Pagini

vineri, 23 septembrie 2011

Mai multe despre mine in revista Avantaje din octombrie

Acum doua saptamani m-a contactat un domn amabil de la revista Avantaje si m-a rugat sa-i scriu cate ceva despre mine, despre familia mea si binenteles despre cosmeticele Marillys. Am scris mult mai multe decat apar  scrise in articolul din revista dar e dragut articolul aparut.


 Asa ca va invit sa aflati mai multe despre mine, persoana prin mana careia trec produsele ce ajung pe pielea vostra sau pe pielea celor dragi voua, in paginile revistei Avantaje editia aniversara  de pe luna Octombrie.

4 comentarii:

veronicad spunea...

Felicitari Marillys! Se pare ca produsele bune,au totdeauna succes iar cand pui suflet,pasiune si daruire,lumea simte si oricine isi doreste produse naturale,fara chimicale si mai ales facute manual.
Mult succes!

Marillys spunea...

Multumesc:)

Cristina Parus spunea...

wow! ai aparut in AVANTAJE! Felicitarile mele! m-am cam pierdut intre atatea pagini, ai scos produse noi, numai bune de incercat! ;) cred ca vreau balsamul cu catina...sau cel cu cioco!! mmmm! doar la tub sa fie, nu cutiuta, ca-i mai practic pt mine!

te pup,
Cristina

Marillys spunea...

Buna Cristina,

poti alege ceea ce doresti sa incerci din magazinul de pe breslo, www.marillys.breslo.ro, acolo pot prelua comanda. Daca ceva iti face cu ochiul dar nu esti foarte sigura iti pot trimite mostre impreuna cu produsele comandate.
Pe curand!