Pagini

luni, 30 ianuarie 2012

Arici pentru burtici - mame si gravide


 

 Schimbarea greutatii din timpul sarcinii  pune  elasticitatii pielii mari probleme, iar pentru a evita vergeturile nedorite  este recomandata hidratarea pielii pe toata perioada sarcinii chiar si dupa  nastere pana la revenirea  corpului la greutatea initiala. Pentru ca am trecut si eu prin  aceeasta  perioada cand simteam ca ma manaca  burta de cat de intinsa imi era pielea, am  creat  hidratantul  solid Arici pentru Burtici.
  Arici pentru Burtici  contine  unt de cacao, unt de shea, ceara de albine, ulei de migdale dulci, ulei de samburi de struguri, ulei de galbenele, ulei de musetel  si cativa stropi de ulei esential  de verbina (o iarba a carui miros este foarte asemanator cu cel al lamaitei). M-am gandit ca mirosul  va mai taia din greturile  matinale.
   Untul de cacao este un foarte bun antioxidant si conservant natural al produselor in care  se gaseste, se topeste usor in contact cu pielea si se absoarbe rapid fiind o solutie foarte buna pentru pielea uscata, aspra sau ridata oferind o hidratare de durata.
  Untul de shea este recomandat in prevenirea si ameliorarea  vergeturilor oferind pielii  un plus de elasticitate.
 Ceara de albine inmoaie si protejeaza pielea creind un film protector si ajuta la retinerea umiditatii in piele.  
   Arici pentru Burtici  poate fi realizat si fara ulei esential in cazul persoanelor deosebit de sesnibile la mirosuri ori pe pielea nou nascutului.  Pentru a fi aplicat pe piele se incalzeste mai intai in plame iar apoi se aplica pe zonele dorite. 
 Hidratantul solid  cantareste 50 de grame. 
* Arici pentru burtici  este ambalat in cutie de metal ( ca sa nu te intepi),  cu eticheta si  carticica ce cuprinde ingredientele  acestui produs. si poate fi comandat in MAGAZIN.

2 comentarii:

Andreea Calinescu spunea...

foarte haios numele ales :)

Marillys spunea...

E cu gandul la tine si la verisoara mea. In perioada asta pe voi doua va stiu burtici!

Pupici