Pagini

marți, 6 martie 2012

Pachete de primavara

     Calendaristic primavara a inceput pe 1 martie dar pe geam  se vede zapada in gradina, iar muntii sunt inca plini de zapada. Zi de zi soarele se straduieste sa topeasca plapuma groasa dar  parca are nevoie de ajutor.
   Cred ca este timpul sa ne pregatim corpul pentru zilele cald de primavara  cand vom renunta la fulare, caciuli, manusi si geci groase pentru ca soarele sa ne mangaie pielea ,iar pielea trebuie sa fie  pregatita hidratata si  fina. Asa ca va propun cateva pachete cadou care va vor ajuta.


 Pachetul Hidratare intensa este compus dintr-un balsam de buze ( galbenele, menta, ciocolata sau catina), pentru buse catifelate si  un sapun prajiturtra care in compozitie are pe langa uleiurile hidratante si laptisor de matca.
 Pretul pachetului este 21 de lei.



 Pachetul  Anticelulitic format din sapun  cu cafea si scortisoara pentru exfoliere si ulei de masaj cu scortisoara si portocala ce ajuta la o circulatie mai buna si topirea tesutului adipos.
 Pretul pachetului este 23 de lei



   Pachetul Detoxifiant  format din sapun  cu carbune medicinal si argila  ajuta la extragerea toxinelor din piele.  Iar uleiul   pentru masaj va  ajuta  sistemul linfatic sa se puna in miscare si sa  elibereze organele de toxinele acumulate.
 Pretul pachetului este 23 de lei



Pachetul Curatenie de primavara este format din  sapunul cu catina, un sapun fin, spumant si emolient ce contine multa vitamina C un antoxidant perfect pentru pielea  ce a stat atat de mult timp ascunsa sub hainele groase. Dupa un dus  caldut  nu uita sa te imbraci de  deodorantul natural  fara alcool sau aluminiu cu miros de cu lavanda, santal, ansaon si tea tree ori deodorantul  cu miros  floral de iasomie  care sa te protejeze intraga zi fara a fi daunator sanatatii.
 Pachetul  este 28 de lei.

 Toate produsele le gasiti in magazin.

Niciun comentariu: