Pagini

joi, 31 mai 2012

Imagini de la Tragul Oh So Chic Hotel Continental Cluj

 Am pornit  joi, dupa amiaza, spre Cluj, cu masina plina de produse si  cu emotii ca poate nu ma voi ridica la inaltimea evenimentului  la care urma sa particip.Eveniment ul fusese prezentat cu mult fast si organizat de Nora Anghel de la Amprenta Advertising. Am ajuns  cu 30 de min mai devreme in Cluj decat ora la care, Nora ne ceruse sa ne aranjam standul in faimosul hotel. Am parcat masina  si am inceput sa caut care ar putea fi intrarea  in acel  fost hotel.Nici un afis nu indica cum ca acolo, ar urma  sa aiba loc un eveniment de mare clasa aasa cum fusese el prezentat de Nora. Nici o sageata  care sa ma indrume spre intrare, noroc ca am fost la o nunta in urma cu 10 ani in restaurantul hotelului.  Din locatia pe care mi-o imaginasem din descrieri,  cu mese pregatite pentru a gazdui un eveniment fastuos ( asa cum Nora l-a descris), am gasit niste sali reci  si gri total nepregatite, fara lumina, fara covoare   fara nimic, o cladire in paragina. In acel moment am stiut ca  ni s-a prezentat  imaginea unui targ frumos  si atat. Organizarea a fost dezastruoasa, iar  Nora Anghel, cea care reprezenta Amprenta Advertising  la acel eveniment, a dat din umeri si mi-a zis ca ea a facut tot ce a putut ( cu alte cuvinete de atat a fost in stare).
 Inafara   acestor detalii, am cunoscut o familie minunata cu care am povestit de parca ne-am fi cunoscut de o viata si cu care am simtit ca am foarte multe lucruri in comun.  Oana, David, Gabi si Laurentiu abia astept sa va revad si sa mai stam la taclale printre clienti.
 Va las sa vedeti cateva poze cu standul  Marillys, cam asa cum v-am obistuit  dupa fiecare targ.


2 comentarii:

veronicad spunea...

Foarte frumos Maryllis - faci fata cu brio la orice eveniment cu asa produse. Felicitari si la mai multe!

Luthelo spunea...

Ma bucur ca ai impartasit experienta ta cu noi. Sper ca macar a existat vad si nu te-ai deplasat degeaba. Standul este foarte frumos. Abia astept sa ne cunoastem personal la Sibiu :)

Cu drag,

Lore