Pagini

miercuri, 11 iulie 2012

Sapun anticelulitic, nu miraculos, dar benefic in lupta cu celulita!


Celulita este o problema cu care ma confrunt eu, si probabil si tu, indiferent de numarul de kilograme pe care il avem. Mai mult decat o problema estetica,celulita ar trebui sa fie pentru oricine un prim semnal de alarma al faptului ca este timpul unei schimbari in stilul de viata.
Dupa cum stim deja, majoritatea problemelor de natura estetica isi au originea intr-o problema legata de sanatatea corpului sau de schimbarile prin care acesta trece de-a lungul vremii. La fel se intampla si in cazul celulitei - de cele mai multe ori, aspectul pielii incepe sa se modifice atunci cand nivelul hormonilor se modifica (pubertate, sarcina, menopauza, dezechilibre hormonale, anticonceptionale). Totodata, lipsa exercitiilor fizice si a unei diete corespunzatoare, echilibrate, face ca procesul de circulatie a limfei sa devina deficitar, iar rezultatul este aparitia celulitei. Tocmai de aceea, chiar si femeile care nu au probleme cu kilogramele in plus ajung sa aiba celulita.
Va amagiti singure ( eu am facut asta de multe ori) daca credeti ca o crema miraculoasa va putea sa va scape de „ coaja de portocala”. Exercitii fizice sustinute si o dieta adaptata organismului tau, aceasta este “ reteta miraculoasa” de care ai nevoie.
Sapunurile si cremele anticelulitice accelereaza procesul, intr-adevar, dar numai in eventualitatea in care sportul si mancarea sanatoasa face parte din viata voatra zilnic.
Pentru voi, cele care v-ati apucat de sport si aveti o dieta corespunzatoare, eu va mai recomand in plus sapunul anticelulitic Marillys, 100% natural si bazat pe ingrediente ca si scortisoara, cafea si ghimbir, toate 3 fiind cunoscute pentru efectele lor in lupta cu celulita.

Niciun comentariu: