Pagini

vineri, 13 iulie 2012

Uleiul de macese si efectele sale curative

Unul dintre remediile strămosesti care are multiple beneficii asupra pielii este uleiul de macese. Femeile din America de Sud apelează la efectele curative ale maceselor de sute de ani.
Utilizarea uleiului de macese este extrem de benefica, intrucat se absoarbe usor, fiind ideal pentru hidratarea pielii.
De asemenea, uleiul de macese calmeaza arsurile cauzate de razele solare si reduce aspectul inestetic al cicatricilor, fie ele vechi sau noi si chiar a vergeturilor.
In ceea ce priveste îngrijirea tenului, uleiul de macese are urmatoarele beneficii: stimuleaza productia de colagen si elastina, reduce ridurile si petele maronii, micoreaza porii prea dilatai si regenerează celulele pielii.
Chiar daca are lumea modei la picioare, si banii nu sunt un impediment in a-si cauta cele mai scumpe cosmetice, fotomodelul Victoria’s Secret, Miranda Kerr, dezvăluie, de asemenea, ca a descoperit beneficiile uleiului de macese.
“Acum, de cand sunt mama, nu mai am atât de mult timp la dispozitie pentru a ma ocupa de pielea mea. Imi place sa ma dau noaptea cu ulei de maceşe. Este bogat in substante antioxidante si chiar lucreaza la nivel celular pentru intinerirea pielii. Aplic uleiul seara si ma trezesc cu o piele stralucitoare”, declara fotomodelul. 

Asadar de ce sa mai stam pe ganduri? Uleiul de macese Marillys, ne asteapta!

Niciun comentariu: