Pagini

joi, 17 iunie 2010

Balsam de buze cu trandafiri Marillys

    Cineva mi-a propus sa fac un balsam de buze natural cu trandafiri.  A fost o tema destul de dificila deoarece  uleiul de trandafiri este dificil de gasit.
     La fel ca balsamurile de buze realizate anterior, ingredientele acestui balsam sunt la fel de naturale, in plus mai contine si pulpa de fruct care ii ofera culaorea rosie. Fructele sunt folosite in cosmetica inca din antichitate  cand femeile le foloseau pentru a se ruja sau pentru asi evidentia pometii. Balsamul de buze cu trandafiri nu contine  coloranti sintetici sau conservanti. Cera de albine face ca balsamul sa ramana mai mult timp pe buze astfel ele fiind  protejate o perioada indelungata.
   Din pacate nu va pot oferi poze deoarece laptopul meu este defect. Sper sa se rezolve problema cat mai repede ca sa va pot tine la curent cu noutatile.
  

4 comentarii:

Anonim spunea...

Uleiul de trandafiri de la noi este odorizant.Uleiul adevarat de trandafiri costa cam 10mii euro kg.Tu de care ai folosit?

Marillys spunea...

Am folosit ulei de trandafiri din tara vecina, am o cantitate foarte mica.

Anonim spunea...

Am inteles.Probabil tara vecina Bulgaria.Ca ei produc.Te-am intrebat pt ca cel odorizant provoaca alergii si uneori infectii.Nu e bun nici macar pt candela parfumata.
Scuze ca nu m-am semnat data trecuta. Alice.

Marillys spunea...

Buna Alice,

Parfumurile obtinute prin sinteza duc la alergii si iritatii chiar si daca le folosesti ca odorizant de camera. In plus eu militez pentru tot ceea ce e natural, fiecare produs pe care il fac il testez mai intai pe mine. Fii sigura ca nu as folofi ceva sintetic pentru ca tocmai de asta fug de produsele din comert si de aceea am ajuns sa scriu acest blog. Daca eu as folosi produse sintetice ar ajunge in corpul baietelului meu prin laptele matern si asta chiar nu vreau. Nu stiu daca ai observat ca peste tot am scris ca folosesc uleiuri naturale vegetale, ca si colorant in balsamul de buze am pus sucul de la o cireasa, deci totul e cat se poate de natural.Chiar si asa cu toate ingredientele naturale eu testez aceste produse pe mine mai intai. Deci produsele care sunt afisate doar pe blog inca nu sunt pentru vanzare.pentru vanzare sunt produsele afisate in magazinul de pe breslo.
Iti multumesc Alice pentru interesul acordat si te mai astept cu intrebari pentru lamurire!
Cu drag,
Adriana