Pagini

vineri, 9 iulie 2010

Ultima intrebare

In viata de zi cu zi ce fel de sapun folositi ( lichid sau solid)? Ati cumpara un sapun lichid natural handmade?

 Sambate vor fi afisate numele persoanelor care au raspuns la intrebari in aceste 4 zile. Iar extragerea se va face duminica seara. Una dintre persoanele afisate  sambata va fi castigatoarea.

Week-end placut va doresc tuturor si bafta!

12 comentarii:

simonastefanuca spunea...

Datorita faptului m-am informat citind diverse bloguri/reviste, am devenit mai constienta de ceea ce este ok pentru corpul nostru si nu ni-l poate rani inutil, am renuntat la consumul de sapun lichid din magazinele obisnuite.Folosesc zilnic doar sapunul solid hand-made.
Probabil daca as gasi un sapun lichid natural, la un pret acceptabil si cu ingrediente netoxice m-as gasi sa il achizitionez, desi prefer sapunul solid si pentru ca inainte de a-l desface sa il pun in baie il folosesc pe post de odorizant pentru haine :)

Anonim spunea...

Prefer sapunul solid. In primul rand mi se pare ca usuca mai putin mainile, iar in al doilea rand, imi place sa ma sapunesc.
Prefer sapunurile handmade in locul celor cosmetice din comert pentru starea de bine care mi-o dau, pentru efectele benefice asupra pielii, si nu in ultimul rand pentru parfumul si aspectul lor natural.

Anonim spunea...

Am uitat sa raspund si la a doua intrebare :P
Ar fi interesant si un sapun lichid natural, daca pastreaza efectele benefice ale celor solide.

Simona spunea...

Pentru maini imi place sa folosesc un sapun lichid, pentru corp unul solid.
Cu siguranta as cumpara un sapun lichid handmade.

Ralu spunea...

Eu folosesc pentru maini sapun lichid normal,seara folosesc pt curatarea fetei sapun solid natural cu catina si de 2 ori pe saptamana dupa dus(cu gel de dus normal)folosesc sapun solid natural anticelulitic cu cafea.Am si sampon sub forma de sapun solid dar nu il mai folosesc pt ca imi imbacseste parul foarte tare,incat nici nu-l mai pot pieptena(si nici nu miroase prea bine).Nu am folosit niciodata sapun lichid natural,dar cu siguranta as cumpara daca este si hidratant.

yoana spunea...

pe chiuveta am atat sapun lichid cat si sapun solid..dar in 90% din cazuri utilizez sapunul solid..daca ar exista varianta hand-made a celui lichid sunt convinsa ca l-as utiliza..

Georgiana spunea...

Folosesc in prezent niste sapunuri naturale homemade de care sunt foarte incantata, sunt primele astfel de produse pe care le-am cumparat. De circa un an am devenit interesata de ingredientele din cosmetice si am renuntat cam la 90% din produsele pe care le foloseam inainte, dupa ce am aflat cat de nocive pot deveni pt. piele si corp. M-am surprins foarte placut efectul acestor sapunuri pe care le am, prin urmare am decis sa incerc cat mai multe, de la diversi producatori. Singurul inconvenient e ca ma "mut" mereu in weekenduri la prietenul meu si mi-e greu sa-mi iau sapunelele pt. ca nu le pot tine in baie, in mediu umed, iar acum le am puse in niste farfurioare de cafea, ceea ce face transportul lor cam incomod...trebuie sa fiu mereu atenta sa le usuc dupa folosire, sa nu le stric in vreun fel. Asa ca mi-ar placea un sapun lichid/gel de dus din ingrediente naturale, cu aceleasi beneficii pt piele, dar cu avantajul de a putea lua produsul cu mine peste tot (un flacon cu acel tip de dozator care se poate bloca pt a nu pierde produs prin apasarea din greseala).

Cristina_21 spunea...

Folosesc si sapun solid si lichid. Sigur ca as cumpara si sapun lichid hand made

Anonim spunea...

Folosesc sapun solid. Mi-ar placea insa, sa gasesc si sapunuri lichide handmade in comert.
Milanike,

Anonim spunea...

Eu folosesc sapun lichid romanesc si mi se pare cea mai tare inventie!

Alina Stefanescu

Anonim spunea...

Eu folosesc sapun lichid romanesc, 100% natural si mi se pare cea mai tare inventie!

Alina Stefanescu

Katyna spunea...

Foloseam pana acum ceva luni,numai gelul de dus cand era vorba de spalatul corpului, sau sapunul solid Dove. Dar de cand cu pasiunea pentru bloguri si pentru impartasitul (mai mult cititul) unor experiente "cosmeticesti" ale fetelor, mi-am cumparat sapun natural solid. Imi place varianta asta mai ales ca nu mi-a uscat deloc pielea. Recunosc ca mirosurile nu-s la fel de tentante ca cele din supermaketuri dar...cum am fost multumita de textura pielii, n-am mai pus asa pret pe miros.
As cumpara un sapun lichid natural handmade si l-as folosi cu placere. Daca n-ar face spuma nu l-as utiliza pentru dus dar cu siguranta mi-as rasfata mainile cu el.