Pagini

luni, 14 martie 2011

Handmade in Romania - pentru concursul Made in Romania, Breslo

  Ideea de a face un sapun cu forma tarii, pe care sa apara scris faptul ca este manufacturat in Romania, mi-a venit in urma cu un an si jumatate. Am pornit de la convingerea mea ca si noi romanii facem lucruri frumoase si de foarte buna calitate si ne putem mandri cu ele in afara tarii.
 Sapunul Handemade in Romania  are in compozitie laptisor de matca si o foaie de ceara de albine. Am ales aceste ingrediente pentru a reprezenta Romania si poporul roman, deoarece este cunoscut faptul ca apicultura a fost ocupatia  de baza inca de pe vremea dacilor.
   Bunicul meu  a fost apicultor si de mica  mi-a insuflat  dragostea si admiratia pentru apicultura dar si pentru natura. Romania este cunoscuta si astazi peste hotare pentru calitatea produselor apicole.
 Pana sa apara acest sapun, a fost o cale lunga de cautari. Erica a facut posibil ca visul meu sa devina realitate, a facut negativul pentru ceea ce mi-am dorit si a avut foarte multa rabdare. In magazinul ei  veti gasi lucruri aduse parca dintr-o lume de poveste chiar de ea.
 Odata ce am vazut concursul   care are ca si tema MADE IN ROMANIA, m-am gandit ca ar fi momentul potrivit sa pun in lumina visul meu de care sunt atat de mandra ca a devenit realitate.
   Daca va place ideea mea va invit  sa votati Sapunul Handmade in Romania in perioada 21-22 martie pe breslo. Am sa va spun atunci mai multe detalii.
  Va doresc o saptamana minunata plina de caldura si lumina.


 

9 comentarii:

Unknown spunea...

Super! Felicitari pentru idee si pentru felul in care ai pus-o in practica:) Cu siguranta te voi vota!

Marillys spunea...

Multumesc Ioana, ma bucur ca am votul tau!

viverda spunea...

In sfarsit te-am gasit!
Stii tu de ce zic...Asa cum am spus,apreciez mult ideea ta si ma bucur si am o mandrie deosebita cand romanii se remarca!
Felicitari si eu te voi vota sigur.
Cu mult drag,
veronicad

ally spunea...

Eu cred ca arata minunat. SI eu te voi vota. Ai avut o idee minunata, iar ce a iesit e si mai si :))))

Erika spunea...

Adriana, ma bucur pentru tine si te sustin cum pot mai bine si pe Breslo :)
Dar totodata as vrea sa iti multumesc pentru comentul lasat pe blog la acea postare. Iti multumesc foarte mult! Chiar! A insemnat foarte mult pentru mine!
Te pup
:)

Bumelle spunea...

In sfarsit il si vad! Arata mult mai bine decat imi imaginam. Spor in continuare!

mada spunea...

unde se poate vota sapunelul?

Marillys spunea...

Voatrea se face dupa terminatrea perioadei de inscriere. Pe data de 21 si 22 martie pan ala ora 10 seara. Am sa va scriu atunci detalii si link-ul catre produsele inscrise in concurs. Multumesc !

Marillys spunea...

S-a dat startul la votare asa ca daca nu v-ati razgandit , astept sa-mi votati creatia :).