Pagini

vineri, 30 septembrie 2011

De 3 ani cu Tudor

Acum 3 ani a aparut in viata mea un ghemotoc pe nume Tudor care incet incet s-a transformat intr-un print. La inceput avea doar 3500 dr grame si 52 de cm iar cannd ne-am cunoscut m-a cucerit cu zambetul lui.  De 3 ani este addictid lapte matern ( acesta este fast food-ul lui favorit inca) si cred ca va mai fi o vreme tot asa; probabil pana va ceda locul fratiorului/surioarei. Abia luna asta a fost prima mea iesire fara Tudor la nunta unei prietene apoi am inceput sa ne facem de cap.A avut parte de primul lui concert live, a adormit la san pe muzica  cantata live de Bogdan Ota impreuna cu filarmonica Bucuresti ( a fost superb), la sfarsit s-a trezit si a aplaudat ( semn ca i-a placut si lui).
  Ce e mai dificil in meseria de a fi mama? Nu cred ca gatitul zilnic, strans jucarii, curatat , splat ect, ci mai de graba e dificil sa te controlezi, sa te stapanesti, sa il intelegi , sa ii fii prietena. Ma uit la el si mi se pare ca e oglinda mea (a comportamentului meu, a firii mele, a felului meu de a fi, de a vorbi).
  La multi ani dragul meu, sa fii sanatos, la fel de voiois si de prietenos, tot mai curios , la fel de dragastos!

11 comentarii:

Alexandra spunea...

La multi ani Tudor! Sa te faci mare si sa fi iubit (de fete)!Cuminte si frumos esti, asta nu-ti urez. Va pup pe amandoi:*

Marillys spunea...

Multumesc Alexandra.

Ralu' spunea...

La muuuulti ani, furnicel :)

mada spunea...

La multi ani:)

Rox spunea...

La multi ani, copil drag si frumos! Viata sa-ti ofere nesfarsite bucurii!

Marillys spunea...

Multumesc Roxana, am fi vrut sa venim si noi la eveniment, ca de multe luni imi propun sa ne vedem dar de data asta am fost si mai suntem inca raciti.

Moiraine spunea...

La multi ani Tudor, La multi ani Mami, copilarie frumoasa, de neuitat!

diana spunea...

La multi ani , pui mic si scump :)

Marillys spunea...

Va multumim mult pentru urari!

fotograf nunta anemona spunea...

la multi,multi ani plin de realizari!

Masaj erotic Craiova spunea...

La multi ani!