Pagini

sâmbătă, 3 martie 2012

Mousse au Chocolate - Unt de corp



Untul de corp Mouse au Chocolate, are la baza unturi si uleiuri naturale vegetale, bogat in antioxidanti si vitamine de care pielea are nevoie.

Uleiul de migdale dulci si uleiul de samburi de struguri se absoarb repede lasand pielea catifelata si intens hidratata o zi intreaga. Datorita acestor uleiuri apa ramane in tesut iar pielea ramane hidratata.

Untul de cacao si untul de shea pur, contine vitaminele A, E si F, antioxidanti cu reale beneficii de regenerare a celulelor, previne imbatranirea prematura, grabeste procesul de vindecare a ranilor si reda elasticitate pielii.

Untul de corp Mouse au Chocolate are o textura usoara , cremoasa, aerata fiind foarte usor de intins pe piele. Deoarece nu contine apa sau elemente de umplutura vei avea nevoie de o cantitate mica de unt pentru a acoperi o suprafata mare de piele. Untul in contact cu temeratura pielii se va topi si se va transforma intr-un ulei hranitor pentru piele.
Ingrediente: unt de cacao organic,unt de cacao nedistilat( nu s-a extras pudra de cacao), unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de samburi de struguri ( presat la rece), fara uleiuri esentiale.

100 ml

*Se pastreaza la loc uscat, racoros, ferit de razele soarelui.

*Produsul nu contine cosnervanti, coloranti ori parfumuri

4 comentarii:

Alexandra Udrea spunea...

Cat de bine arataaaa! Iti vine sa o mananci :X

Marillys spunea...

Multumesc Alexandra. Iti doresc o primavara frumoasa!

Erika spunea...

O adevarata minune! O ador :)

http://www.jasminblancboutique.blogspot.com/2012/02/newest-treasures.html

Marillys spunea...

Multumesc draga Erika. Iti doresc din suflet o primavara frumoasa!